De leukste dagtours in Porto & Noord Portugal

 
 

Ontdek een heel andere kant van Portugal!

 
 

Vanaf 1 persoon of met kleine groepjes, kunnen deze tochten iedere dag worden gedaan. U reserveert simpelweg voor de door u gewenste datum en aantal. Alle tochten kunnen ook exclusief voor uw gezelschap. 

De tours met een V zijn uitjes waarvoor uw een kaart (Voucher) kunt kopen om mee te gaan. Deze tochten vertrekken vanuit een vaste plaats of vanuit uw verblijflocatie. Door een voucher te kopen, reserveert u van tevoren uw plaatsen bij deze tours. 

 
     
 
 
 
Rivier Safari
    Ontdek het historische Douro, het ruige wijngebied, door middel van de Rivier safari. Dit is dé manier om Douro en omgeving te ontdekken. Je stap op bij Pinhao key en vanaf die plek begint het avontuur.
  1 dag    
Vanaf € 55,00 p.p.
meer...

Segway Tours
    Een leuke en unieke manier om de stad en de omgeving te ontdekken. De tour gaat langs de leukste plekjes van de omgeving. Een unieke belevenis en een prachtige activiteit tijdens een vakantie of bezoek aan Porto.
V 2 uur    
Vanaf € 55,00 p.p.
meer...

Helikopter vluchten
    Zie alles van boven en ervaar een waanzinnig helikoptervlucht boven de stad Porto of boven de rivier Douro.
V 15 min    
Vanaf € 39,50 p.p.
meer...

Historische Minho
    Bezoek de geboorteplaats van de Portugese natie – de stad Guimarães. De eerste hoofdstad van Portugal, gekozen door onze eerste koning Afonso Henriques.
  9 uur    
op aanvraag
meer...

Wandeltours in Porto
    Wandeltour door de meest typisch en charmante plekjes in Porto. U gaat met een gids door de stad en al wandelend van plek naar plek vertelt deze alles wat u moet weten om de stad zo goed mogelijk te leren kennen.
V 4 uur    
Vanaf € 8,00 p.p.
meer...

Tours in Porto met lunch
    U wordt opgehaald in uw hotel en rondgebracht naar de meest belangrijke plekjes van de stad, zoals het historische centrum, de Port kelders en de havengebied van Porto.
V 1 dag    
Vanaf € 90,00 p.p.
meer...

Wijnen & Gastronomie - Douro
    Deze route, die vooral gekenmerkt wordt door zijn authenticiteit en zijn ongerept natuurschoon, voert U langs de diverse landschappen en wijngaarden van de Douro regio.
V 1 dag    
Vanaf € 100,00 p.p.
meer...

Natuurwandelingen in Gerês
    In het uiterste noorden van Portugal ligt aan de grens met Spanje het Parque Nacional da Peneda-Gerês. Het werd in 1971 in het leven geroepen en is het oudste natuurpark van Portugal.
V 1 dag    
Vanaf € 100,00 p.p.
meer...

Guimarães Tour - Het wieg van het koninkrijk
    Deze stad ligt aan de voet van de Serra de Santa Catarina. Hier ligt voor de Portugezen de wieg van het koninkrijk. Het was hier dat een afgezant van de Westgoten, de boer Wamba tot koning uitriep.
V 1 dag    
Vanaf € 100,00 p.p.
meer...

 
     
  Alle tours zijn ook mogelijk voor groepen of exclusief vanaf 1 persoon. Vraag informatie aan.  
     
 

 

 
     

Porto & Noord

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo