slapen in een quinta, huis of villa in Noord Portugal

 
 

Huizen & Quintas voor ontspannen vakanties

 
  Onze locaties zijn allen met zorg uitgekozen en garanderen een prachtig verblijf zowel voor u als uw gasten. Wij hebben een aanbod van authentieke Portugese vakantiehuisjes, villas, kastelen en hotels op unieke locaties in Portugal.

In rustig gelegen dorpjes of midden in de stad, slapen in Portugal krijgt op deze locaties een heel andere betekenis.

Ervaar ook de traditionele keukens van deze locaties en slaap in stijl!

 
     
 
 
 
a Lagosta Perdida - Montesinho, Trás -os-Montes
    A Lagosta Perdida gelegen in het bergdorpje Montesinho (1.000 m) op een half uur rijden van Bragança. Landelijke bestemming temidden van bos en wildernis in een informele, persoonlijke sfeer.

NIEUW

   
vanaf € 95,00 per nacht
meer...

Quinta dos Moinhos - Cabeceiras de Basto, Minho
    Weldadige rust in de karakteristieke wijngaard. Een warm welkom, verrassende entourage, mooie uitzichten, de geneugten van een lekker hapje en drankje. Zoutwaterzwembad. U vindt ons in het mooie, groene noorden, in Vila Nune bij Arco de Baúlhe.

NIEUW

   
vanaf € 90,00 /nacht
meer...

Quinta do Passadouro - Pinhão, Douro
    Een thuis voor de rei- ziger in de Dourovallei. Wijngaard voor genot en een goed glas port. Het landgoed is vertrekpunt voor een boottocht op de Douro. Of ervaar een unieke wandeling door de wijngaarden, afgerond met een proeverij of een glas op ons terras.

NIEUW

   
€ 65,00 /nacht incl ontbijt
meer...

casa de canilhas - Mesão Frio, Douro
    Quinta do Douro, zoals de naam al zegt, is gelegen aan de Douro Vallei. De streek is erg bergachtig en beroemd om haar Portwijn. Buiten de druivenstokken zie je veel olijf- en citrusbomen.
     
prijs op aanvraag
meer...

casa de Sezim - Guimarães, Minho
    In sommige van de indrukwekkende vertrekken hangen 19e eeuwse landschapskaarten uit het begin van de 19e eeuw met taferelen uit de oude en de nieuwe wereld van Amerika.
     
vanaf € 110,00 p.k.p.n.
meer...

Quinta do ervedal - Baião, Douro
    Het huis van Ervedal was vroeger een toevluchtsoord van de Pelgrims van Santiago. Getuigen hiervan zijn de wapenschilden die ingemetseld zijn in het hek, de fontein en in de kapel.
     
vanaf € 50,00 p.k.p.n.
meer...

Quinta das Quintãs - - Ribeirinha de Baião, Douro
    Als startpunt van de Portwijn tours, is dit een onmisbare stop voor diegene die willen genieten van rust en natuur en van de gelegenheid gebruik willen maken om het enorme Portugese erfgoed uit de regio te ontdekken.
     
vanaf € 60,00 p.k.p.n.
meer...

Quinta do Cão - Marco de Canaveses / Douro Litoral
    In deze Quinta kunt u met veel plezier uitkijken naar een verblijf vol rust en ontspanning.Ondanks dat de Quinta een moderne architectuur heeft, is het in perfecte harmonie met de omgeving waarin ze zich bevindt.
     
vanaf € 90,00 p.k.p.n.
meer...

 
 
 

 

 
     

Porto & Noord

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo