Groepsarrangementen in Porto & Noord Portugal

 
 

Teambuilding, vergadering of gewoon voor de lol

 
  Speciaal voor groepen hebben we arrangementen die op maat gemaakt kunnen worden. Sommige van de onderstaande arrangementen zijn al te boeken voor kleinere groepen.

Naast alle leuke activiteiten kunt u ook bij ons de vlucht, verblijf, maaltijden en transfers regelen. Wij doen graag een voorstel.

 
     
  ..P = minimaal aantal personen (bent u met minder? Neem contact op)  
     
 
 
 
Reis in de wereld van Port & Wijnen
    Voor wie wat meer wil weten, voor wie dieper wil doordringen in de veelzijdige wereld van de wijn, is het niet altijd eenvoudig de juiste adressen te vinden. Het gebied in het noorden van Portugal is schitterend ruig en ongerept. U zit midden in het wijngebied...
8P 4 dagen    
op aanvraag
meer...

Avontuurlijk Rivier Safari
    4 dagen lang een safari in de rivier Douro. Adembenemende uitzichten  en spannende momenten maken van deze Safari een fantastische ervaring. "Back to  the nature " is nog nooit zo spannend geweest!
8P 4 dagen    
Vanaf € 600,00 p.p.
meer...

Wandeltours in Porto
    Wandeltour door de meest typisch en charmante plekjes in Porto. U gaat met een gids door de stad en al wandelend van plek naar plek vertelt deze alles wat u moet weten om de stad zo goed mogelijk te leren kennen.
1P 4 uur    
Vanaf € 8,00 p.p.
meer...

Tours in Porto met lunch
    U wordt opgehaald in uw hotel en rondgebracht naar de meest belangrijke plekjes van de stad, zoals het historische centrum, de Port kelders en de havengebied van Porto.
1P 1 dag    
Vanaf € 90,00 p.p.
meer...

Wijnen & Gastronomie - Douro
    Deze route, die vooral gekenmerkt wordt door zijn authenticiteit en zijn ongerept natuurschoon, voert U langs de diverse landschappen en wijngaarden van de Douro regio.
1P 1 dag    
Vanaf € 100,00 p.p.
meer...

Natuurwandelingen in Gerês
    In het uiterste noorden van Portugal ligt aan de grens met Spanje het Parque Nacional da Peneda-Gerês. Het werd in 1971 in het leven geroepen en is het oudste natuurpark van Portugal.
1P 1 dag    
Vanaf € 100,00 p.p.
meer...

Guimarães Tour - Het wieg van het koninkrijk
    Deze stad ligt aan de voet van de Serra de Santa Catarina. Hier ligt voor de Portugezen de wieg van het koninkrijk. Het was hier dat een afgezant van de Westgoten, de boer Wamba tot koning uitriep.
1P 1 dag    
Vanaf € 100,00 p.p.
meer...

 
     
  Vraag vrijblijvend informatie aan. Wij maken graag een voorstel voor een all-in pakket.  
     
 

 

 
     

Porto & Noord

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo