De leukste dagtours in Lissabon & Omgeving

 
 

Ontdek een heel andere kant van Portugal!

 
 

Vanaf 1 persoon of met kleine groepjes, kunnen deze tochten iedere dag worden gedaan. U reserveert simpelweg voor de door u gewenste datum en aantal. Alle tochten kunnen ook exclusief voor uw gezelschap. 

De tours met een V zijn uitjes waarvoor uw een kaart (Voucher) kunt kopen om mee te gaan. Deze tochten vertrekken vanuit een vaste plaats in de stad of vanuit uw verblijflocatie. Door een voucher te kopen, reserveert u van tevoren uw plaatsen bij deze tours. 

 
     
 
Tours in Lissabon Buiten Lissabon Funtours Zelf op pad
 
 
 
 
Gourmet Tour - NIEUW
   

Een gids neemt u mee in een wandeling door verschillende gezellige winkeltjes, eettentjes en café's waar u van alles kunt proeven. Wandelend van plek naar plek ontdekt u de culinaire kant van Lissabon op een wel heel bijzonder manier!

V 3 uur    
€ 18,00 p.p.

meer...


De Aardbeving van 1755
   

De aardbeving van 1 november 1755 veranderde het centrum van Lissabon in ruines en vormde de aanleiding tot een totaal vernieuwende wederopbouw van de binnenstad. Ga mee met de Walking Tour en leer alles over de aardbeving van 1755.

V 3 uur    
Vanaf € 15,00 p.p.

meer...


Legendes & Mysteries
    U maakt kennis met sommige van de meest intrigerende figuren uit de geschiedenis van Lissabon, inclusief enkele waar de stad niet zo trots op is…
V 3 uur    
Vanaf € 15,00 p.p.

meer...


Lissabon Spionnen stad
    In deze Walking Tour bezoekt u enkele van de plekken die verbonden zijn met de spionnenverhalen uit WO II en leert u onder andere over de geheime navigatie apparatuur en gaat u langs de meest bekende spionnen hotels in Lissabon.
V 3 uur    
Vanaf € 15,00 p.p.

meer...


Lissabon wereldstad
    Een zwerftocht door de literaire wijk Chiado en de boheemse wijk Bairro Alto. Aan de hand van het levensverhaal van de bekende en belangrijkste dichter van het moderne Portugal: Fernando Pessoa.
V 3 uur    
Vanaf € 15,00 p.p.

meer...


Discovery Tour
    Ontdek Lissabon aan de Tagus rivier. Van de wijk uit de ontdekkingsreizigertijd Belém tot het ultramoderne Parque das Nações.  
V 3 uur    
Vanaf € 14,00 p.p.

meer...


Down Hill Lissabon
   

In het kort kennis maken met de oude buurt van Lissabon! Langs de mooiste uitkijkplekken en straatjes en langs de "rommelmarkt" van de stad.

V 3 uur    
Vanaf € 14,00 p.p.

meer...


Original Lisbon Walk
    In het kort kennis maken met Lissabon! Ga mee langs de mooiste historische plekjes van de stad. Waar moet je heen? Wat moet je zeker doen?
V 3 uur    
Vanaf € 14,00 p.p.

meer...


Neem de tijd voor de stad-  Privé-tours in Lissabon
    In deze tour wordt u begeleid door de stad met een ervaren gids die u langs de verschillende plekken in de stad brengt. De tour is wordt exclusief voor jullie groep gedaan.
1P 4 uur    
Zie prijzentabel

meer...


Fado tour - Privé-tours in Lissabon
    De melancholieke, droevige Fadomuziek is onlosmakelijk verbonden met Portugal. Fado betekent “voorbestemming, lot” en hoort met veel emotie te worden gezongen.
1P 4 uur    
Zie prijzentabel

meer...


 
    
     
  Alle tours zijn ook mogelijk voor groepen of exclusief vanaf 1 persoon. Vraag informatie aan.  
     
 

 

 
     

Welkom in Lissabon

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo