Groepsarrangementen in Algarve

 
 

Teambuilding, vergadering of gewoon voor de lol

 
  Speciaal voor groepen hebben we arrangementen die op maat gemaakt kunnen worden. Sommige van de onderstaande arrangementen zijn al te boeken voor kleinere groepen.

Naast alle leuke activiteiten kunt u ook bij ons de vlucht, verblijf, maaltijden en transfers regelen. Wij doen graag een voorstel.

 
     
  ..P = minimaal aantal personen (bent u met minder? Neem contact op)  
     
 
 
 
AL-Gharb Mouriscus
    Een zeer actief programma en verzekert de deelnemers van een dag vol adrenaline en plezier. Naast taken zoals abseilen van één van de hoogste delen van Serra do Caldeirão zijn er uitdagingen zoals het construeren van vlotten en een oriëntatietocht met een blinde kaart.
20P 1 dag    
Vanaf € 75,00 p.p.

meer...


Zeil Incentive
    In dit 7 daags arrangement wordt Portugal wel op een heel andere manier ervaren dan lui op het strand met een cocktail in je hand. Tijdens deze varende incentive is onze uitvalbasis het prachtige schip Mauritius.
5P 7 dagen    
inpakken en wegwezen

meer...


Raid 4x4
    Zonder twijfel een zeer onderhoudend programma waarbij ieder team samen hun kracht moet gebruiken om dit fabelachtige avontuur te winnen. Ieder team krijgt een roadbook: een handleiding met aanwijzingen en hints om op de juiste route te blijven...
10P 1 dag    
Vanaf € 65,00 p.p.

meer...


Unexpected Mission
    Deze zeer actieve oefening is gemaakt voor teams en moeten verschillende missies uitgevoerd worden om de historische en culturele erfenis van onze voorouders te ontdekken. Deze creatieve opdracht eindigt met een verslag, puntentotaal, ervaringen uitwisselen, prijzen, cadeautjes en heel veel plezier.
10P 1 dag    
Vanaf € 75,00 p.p.

meer...


Team Games
    Een serie van zeer actieve spelen waarbij de teams alle toewijding en inventiviteit nodig hebben. De verschillende spelen zijn uitgezet op een circuit en moet te voet door de deelnemers bedwongen worden. Als alle teams de spelen hebben afgerond komt er een winnaar te voorschijn.
10P 1 dag    
Vanaf € 50,00 p.p.

meer...


Outdoor Experience
    Verschillende mogelijkheden om actief te zijn tijdens u vakantie in het Algarve. Van jeeptochten tot wijnproeverijen, ballonvaarten en laserschieten... bekijk Algarve met andere ogen!
2P 1 dag    
Vanaf € 35,00 p.p.

meer...


Jeepsafari
    Reizend met off-road vierwiel aangedreven jeeps, neemt u de ruige onderschatte schoonheid van het binnenland van de Algarve tot u.
1P 1 dag    
Vanaf € 47,00 p.p.

meer...


BBQ Cruise
    Zeilen door de baai van Lagos langs indrukwekkende grotten en rotsformaties. In een kleine baai gaan we voor anker en bereidt de crew de BBQ met kip, salades (met geheime dressing!), aardappelen, brood en wijn.
1P 1/2 dag    
Vanaf € 48,00 p.p.

meer...


Op zoek naar dolfijnen
    We nemen u mee voor een avontuur op de oceaan. Ons hoofddoel is wilde dolfijnen vinden. Het is een avontuur om nooit te vergeten. Alleen de trip is al mooi en de dolfijnen zijn de bonus.  
1P 2,5 uur    
Vanaf € 40,00 p.p.

meer...


Power boat P1 - Experience
    Het is spannend, snel, dramatisch, gevaarlijk en adembenemend. Het is één van de snelst groeiende motorsporten in Europa. Krachtige machines die met een ijzingwekkende snelheid over het water scheuren! Het gaat hier om Powerboat P1 races.
1P 1 dag    
Vanaf € € 194,00 p.p.

meer...


 
     
  Vraag vrijblijvend informatie aan. Wij maken graag een voorstel voor een all-in pakket.  
     
 

 

 
     

welkom in Algarve

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo