arrangementen in Alentejo

 
 

Sportief, actief of juist super relaxed...

 
  Geniet van Portugal en laat je verwennen met deze avontuurlijk en actieve arrangementen.

Dit zijn Kant & Klare pakketen aangeboden door onze leveranciers in Portugal. Wilt u iets aanpassen of een van de arrangementen op maat maken, dan kan dat natuurlijk ook.
 
     
  ..P = minimaal aantal personen (bent u met minder? Neem contact op)  
     
 
 
 
Activiteiten voor iedere dag
    Ga u naar Alentejo? Geniet maximaal van uw vakantie en boek vooraf een pakket aan activiteiten. Gedurende 7 dagen kunt u gebruik maken van een mountainbike waarmee u zelfstandig u eigen tochten ...
4P 7 dagen    
Vanaf € 100,00 p.p.

meer...


Shortbreak activiteiten
    Voor degene die niet zonder strand kunnen, staat er een surfles op het programma. Het is u kans om uw evenwicht te testen. Ook kunt u paardrijden uitproberen, in de manege, op het strand of door ...
4P 2 dagen    
Vanaf € 40,00 p.p.
meer...

Avontuurlijke Familie vakanties
    Nog niet in de baan van 'massatoerisme' is dit ongerepte gebied een waar paradijsje voor degene die iets anders willen doen tijdens hun vakantie. Een avontuurlijke mix van activiteiten, een week onvergetelijke momenten met veel spanning en vooral veel pret!
4P 8 dagen    
Inpakken & Wegwezen!   
meer...

Yoga op het strand - life style vakanties
    Geniet in alle rust van een andere leven in het prachtige Alentejo kust. Laat je beïnvloeden door de natuurlijke omgeving, het gastvrije volk en een tongstrelende exotisch gastronomie uit de hele wereld.
4P 8 dagen    
Vanaf € 810,00 p.p.

meer....


Shortbreak in Alentejo
    Wie op zoek is naar een nieuwe beleving komt naar de wonderlijke kust van Alentejo, daar waar de stranden nog verlaten zijn, de natuur nog ongerept is, de mensen bijzonder vriendelijk en de gastronomie bijzonder smaakvol.
4P 4 dagen    
Vanaf € 265,00 p.p.

meer...


Wonderlijke Mértola
    Ecotoerismeprogramma met de bedoeling om u kennis te laten maken met het natuurpark van de valei van Guadiana, bij Mértola, in het zuiden van Portugal. Met wandel- en kanotochten of met de mountainbike wordt deze tocht een onvergetelijke ervaring.
4P 4 dagen    
Vanaf € 400,00  p.p.

meer...


Wandelweek met Nienke Nieuwenhuizen
    Maravilhas is een uitstekend vertrekpunt voor wandeltochten door zeer afwisselende landschappen. We lopen over geitenpaden en zandwegen en nemen voldoende tijd om te genieten van de ongerepte natuur en mooie vergezichten.
3P 7 dagen    
Vanaf € 515,00 p.p.

meer...


Paardrijden aan het strand
    We rijden door verlaten valleien, maar ook door kleine dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Op de omliggende heuvels liggen kleine boerderijtjes waarvan het land deels nog met muilezels bewerkt wordt. Elke dag biedt weer een nieuwe ervaring.
1P 7 dagen    
Vanaf € 824,00 p.p.

meer....


Sportief MTB vakantie
    Over stranden en rotsen en door de velden ontdekken we een totaal ander Alentejo, een gebied dat nog niet is ontdekt door de massa-toerisme en zoveel verscheidenheid biedt.
4P 8 dagen    
Vanaf € 690,00 p.p.

meer....


 
     
  Vraag vrijblijvend informatie aan. Wij maken graag een voorstel voor een all-in pakket.  
     
 

 

 
     

welkom in Alentejo

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

 
  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo